26 Aralık 2017 Salı

Minyatür Ev - Miniature House

               İki katlı olarak tasarladığımız minyatür ev çalışmamızın dış kısmı tamamlandı. Çalışmamızın ikinci kısmında evim iç kısımlarını tamamlamayı planlıyoruz.



Evin giriş kısmında bol miktarda minyatür nazar boncukları kullandık.Sonraki blog yazılarımızda nazar boncuk yapımı ile meşhur olan Nazar köy den fotoğraflar paylaşmayı planlıyoruz.Youtube kanalımızda nazar boncuğunun yapılışının videolarını paylaşmayı hedefliyoruz.
         Youtube kanalımızı takip etmek isterseniz adres: Hobi XL
kanalımızdaki yayınladığımız videoları izlemeye bekleriz.



          Geleneksel mimariyi yansıtan minyatür ev çalışmamızda Tamamen doğal malzemeler kullanılarak çoğunluğunu ahşabın oluşturduğu bir çalışma oldu.Evin yapımı için her hangi bir kaynak dan yararlanmadık. Tamamen hayalimizde oluşturduğumuz bir çalışma oldu.



Beyaz ve yeşil rengi aynı anda kullanmayı seviyoruz. Belki bazen abartılı şekilde kullanıyoruz sanırım . :))


Minyatür çalışmaları ile uğraşanların genellikle lazım olur mantığı ile ufak obje yada minyatür yapımında gerekli olabilecek malzemeleri saklama özellikleri vardır. Bu sanırım bizde üst boyut da. 
Umarım istifcilik hastalığına dönüşmez. :))


Bu çalışmamız ile ilgili fotoğraflar bu kadar. Umarım çalışmamızı beğenmişinizdir. Bundan sonraki çalışmalarımızda görüşmek dilekleri ile.

4 yorum:

  1. Merhaba Minyatür Ve,
    Bu güzel. Bitirmeyi çok seviyorum ve aksesuarlarınız mükemmel. 2018 yılı için en iyisini diliyorum.
    Büyük kucaklama
    Giac

    YanıtlaSil