17 Ekim 2016 Pazartesi

Minyatür Çalışma Odası

Gelen yorumları itina ile değerlendiriyoruz. Bunlardan büyük çoğunluğu sadece resimlerin yayınlanması. açıklama veya metinlerin fazla kullanılmaması. Bundan sonraki yayınlarımızda bu konuya azami dikkat edeceğimizi bildirmek istedik.

          Bu gün Minyatür çalışma odasını sunacağız.


Çalışmamızda minyatür sandalye,minyatür kitaplar, minyatür çöp kovası, minyatür çerçeve, minyatür makas, taş duvarlar ve taş zemin gibi objeler ile çalışma odasını canlandırmaya çalıştık.


Her yeni çalışmamızda yeni öğrendiğimiz bilgileri kullanmaya çalışıyoruz. Taş duvar favorimiz. Her çalışmamızda kullanmaya çalışıyoruz. işte bu çalışmamızda taş duvar ve taş yer zemin kullandık.


Sandalye yapımında genellikle ahşap kullanmaya çalışıyoruz. Ahşap ile çalışmalarda istediğiniz rengi kullanmanız daha kolay olmakta. Resimde görülen sandalye için karton kullandık.


Her açıdan çalışmamızı sergilemeye çalıştık.


masamızın üzerinde minyatür makasımız, minyatür kitap, tabiki Nutuk.  minyatür bir sayfa. üzerine bir çok notlar alınmış. bunları okumak için mikroskoba ihtiyacımız var. :)


ufak yer değirmeni ile 2 adet mumluğumuz ile çalışma odamızı aksesuar anlamında zenginleştirmeye çalıştık.


çalışma odası masa lambasız olurmu. Minyatür masa lambamızda mevcut. Aynı zamanda içinde ufak led bulunması sebebi ile yanıyor , ama fotograları çekerken yakmayı unutmuşuz sanırım. :(
           Minyatür kitap yapmayı çok seviyoruz. çalışma odası çalışmasında da değişik kitapları kullanmaya çalıştık.

Bitti.....

4 yorum: